Games-Hellas.gr :: Greek Gaming Community

About

To Games-Hellas.gr ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2008 ως ένα ενημερωτικό ως προς τα “video games” website που βασισμένο στο Forum του, μαζεύει κόσμο από τον χώρο του Gaming. Δεν ήταν μόνο αυτό όμως αφού ήρθαν οι πρώτοι Counter-Strike 1.6 Servers hosted 24 ώρες το 24 ώρο μιας και πολύ users το ζήτησαν ήταν must για εμάς.

Mέχρι το 2009, το Games-Hellas είχε καταφέρει να ανοίξει 4 Servers Public για το Counter Strike 1.6 (2 Non Steam, 2 Steam), ενα Counter-Strike 1.6 Gather το οποίο όμως αποτελεί παρελθόν και είχε διοργανώσει διάφορα Tournaments, διαγωνισμούς και κληρώσεις για διάφορα Games. Μετά ήρθαν τα καλά μαντάτα.. (δείτε παρακάτω 😉 )

Στην συνέχεια ήρθαν τα game patches, που με αυτά η επισκεψιμότητα του website ανέβηκε κατακόρυφα. Έτσι λοιπόν, εξαιρώντας τα Pro Evolution Soccer Ελληνικά patch 2009 καί 2010 ήρθε το πρώτο Ελληνικό patch για το Counter-Strike 1.6, το οποίο ξεπέρασε τα 1.500 downloads. Υπήρχαν όμως προβλήματα σε αυτό καί έτσι ήρθε καί η v2 νέα έκδοση που έχει μέχρι στιγμής 950 downloads καί συνεχίζει να ανεβένει καθημερινά.

Δεν σταματάει όμως εκεί αφού πλέον στο τέλος του 2010 ήρθε καί το πρώτο Ελληνικό patch για την νεότερη έκδοση του Counter-Strike, που ακούει στο όνομα Source. Έχει ξεπεράσει τα 1000 downloads και όσοι το έχουν βάλει δεν ξεκολλάνε!

Tον Μάιο 2010 έγινε ακόμη ένα τεράστιο βήμα για τους άπειρους Counter-Strike players αφού τo Games-Hellas.gr άνοιξε για αυτούς 10 Servers (είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που μπορεί ο παίκτης να συνδεθεί και απο την αυθεντική και απο την non-steam έκδοση του παιχνιδιού), servers που μπορούν να αγγίξουν τους 240 online players ταυτόχρονα!

Στις αρχές του 2010 πραγματοποιήσαμε μία απο τις μεγαλυτερες αλλαγές στο Site και στο Forum, κάνοντας μια νέα αρχή σε δυναμικό, boards κ.α.ενώ στην συνέχεια έρχονται ακόμη καλύτερα που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας! (Top σχεδιασμός WordPress το πρώτο gaming community με αρχική wordpress, phpbb3 forum και … γεμάτοι servers)

Κάπου στα μέσα του 2011 και καθώς το Games-Hellas είχε αλλάξει πνεύμα μορφή και προσωπικό έρχεται ακόμη ένα καλόη.Ο super public μας που πέρασε από πολλές μετατροπές, πολλές αλλαγές κατάφερε να φτάσει την πρώτη θέση στην Ελλάδα και να απειλή και άλλους μεγάλους servers παγκοσμίως.

Νέα πράγματα που διασκεδάζουν και βοηθάνε τον κόσμο να ενημερώνετε, update στα reviews των παιχνιδιών και τα gameplay δώσανε άλλη ώθηση και αέρα και σηκώσανε πολλά κεφάλια ξανά και όλοι μαζί πάμε να τα κατακτήσουμε όλα φροντίζοντας να ενημερώνετε ο κόσμος σωστά και με κατάλληλες προϋποθέσεις!

Games-Hellas.gr windows 7 theme
Δουλειά του staff μας ήτανε και ακόμη μια καταπληκτική ιδέα η οποία υλοποιήθηκε επιτυχώς και μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε
Όλο το topic:  Εδώ (εγγεγραμμένα μέλη)
Download link: Εδώ
Windows 7 theme official video

Στα τέλη του μήνα Οκτώβρη έγινε ακόμη ένα βήμα για τους users και μόνο του site τα οποία μας είναι πιστά και έχουνε δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα στο community. Μιλάμε για το Games-Hellas CS Super league το οποίο ξεκίνησε στις 5/11 του 11 και αναμένετε να είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα cs tours στον κόσμο!
Εδώ .

Games-Hellas.gr gameplay video’s
Μια ακόμη προσπάθεια μας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σας ήτανε και η αρχή των gameplay βίντεων γνωστών παιχνιδιών τα οποία ως τώρα πάνε καλά και έχουν μεγάλη ανταπόκριση.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video ένα-ένα σε αυτό το topic Link here . (εγγεγραμμένα μέλη)
Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα video από την αρχή  στο youtube channel μας εδώ: http://www.youtube.com/user/GamesHellasGR
Βεβαίως η δουλειά μας συνεχίζετε εφόσον εσείς είστε στο πλευρό μας.

Μην ξεχνώντας καί το παλιό όμως forum πρέπει να τονίσουμε οτι είχε:

14.966 Μέλη
2.600 Θέματα
46.300 Μηνύματα
270 Περισσότερα μέλη online σε μία ημέρα.

Στόχος στην νέα αρχή το πέρασμα των παραπάνω στοιχείων αν καί πιστεύουμε οτι είναι πλέον εύκολο να γίνει. Το Games-Hellas.gr τους επόμενους μήνες θα προσφέρει πολλά ακόμα νέα πράγματα στα μέλη του που οπωσδήποτε θα τα καταφέρει.

Πλέον με έμπειρα άτομα να σας ενημερώνουν καθήμερινα με τα σημαντικότερα νέα των games και με τους ενεργούς Game servers μας κρατάμε σε υψηλά επίπεδα το community μας και όλη την ελληνική κοινότητα και προσπαθούμε να δώσουμε στα μέλη μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δείτε στα παρακάτω links σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να τσεκάρετε:

Counter-Strike Global Offensive – Ο 1ος Ελληνικός server από το Games-Hellas.gr :: Δείτε πληροφορίες καί στοιχεία εδώ.
Counter-Strike 1.6Ελληνικό patch v2 νεότερη έκδοση του Games-Hellas.gr :: Δείτε πληροφορίες καί κατεβάστε το εδώ.
[Official] Games-Hellas CS 1.6 GUI v1.00  – πρώτο  Ελληνικό CS 1.6 GUI από το Games-Hellas.gr ::  Δείτε πληροφορίες καί κατεβάστε το εδώ.

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας καί την υποστήριξη. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία καί καλο gaming.

Με εκτίμηση,
Games-Hellas.gr Team


G-H Social Networks

 
 

Games-Hellas – Επίσημος πάροχος